АМОСАМОС
 
 
Copyright © 2003 AMOS. All rights reserved.
 
 
 
 

       Тренинг центарот АМОС ви нуди :

      Предавања
            Обуки
      Семинари
      Тренинзи
     
     

      Наменети за :

      Ученици од основните училишта
            Средношколци
      Студенти
      Возрасни
     
     

      Теми :

     Човекови права
      Женски права
      Детски права
      Заштита на човековите права
      Едукација за човекови права

 

 


 
 
www.amos.org.mk